Èxit de convocatòria en el webinar organitzat per l’Observatori de la Dependència ofert en exclusiva per a socis que va tractar l’impacte del VIH en gent gran. El seminari, que portava per títol “Infecció per VIH en les persones grans”, va exposar les característiques clíniques que presenten els pacients, així com l’afecció dels diferents òrgans i sistemes, les síndromes geriàtriques en aquest col·lectiu, la medicació que reben, el pla de cures d’infermeria i l’impacte psicosocial a nivell personal i residencial causat per l’HIV i la seva sexualitat.

El webinar va ser conduït pel Dr. Antonio San José, Cap de Secció de Medicina Interna i Geriatria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i es va poder seguir en directe i de forma gratuïta. el passat divendres 6 de novembre de 2020.

La presentació va ser gravada i es va pujar a Youtube.

Fes clic aquí per veure la presentació