Ja està disponible al nostre canal de YouTube el webinar “Protegeix-te i Protegeix-los: Equips de Protecció Individual”, on Esther Moreno Rubio, Infermera d’infeccions del Consorci Sanitari del Garraf i Presidenta de l’Associació Catalana d’Infermeres de Control d’Infecció (ACICI), i Enric Limón, Coordinador del Programa VINCat i Director del Màster de control de la Infecció IL3-UB expliquen en detall l’ús dels EPIs pels professionals de l’atenció a la gent gran.

El seminari també inclou tutorials sobre com posar-se i treure’s els equips amb la màxima seguretat, per preservar tant la salut de les persones grans com dels qui en tenen cura.

També us recordem que a l’espai CoV-2 del web d’ACRA trobareu tota la informació actualitzada, així com documents i procediments d’interès per als professionals de l’atenció a la gent gran en relació amb el coronavirus.

Des d’ACRA som conscients d’aquests moments tan complicats pels que passeu tots els professionals d’atenció a la gent gran, els quals esteu fent una tasca que agraïm i valorem molt