Ens complau presentar el nou ideari d’ACRA per una atenció de qualitat, una mirada global que situa la persona en el centre de l’atenció sense oblidar altres públics essencials en la prestació del servei.

Professionals, famílies, entorn proper i societat també són presents d’aquest document estratègic que properament farem arribar als serveis associats per tal que puguin adherir-s’hi i compartir-lo.

L’ideari d’ACRA incorpora una visió més innovadora respecte l’atenció, posant èmfasi en la recerca i en la necessitat d’obrir les organitzacions a la societat, una transparència necessària en una època en què les percepcions i les opinions públiques sovint no s’ajusten a la realitat.

L’ideari, que substitueix el decàleg de bones pràctiques, ha comptat amb la participació de tres directores d’entitats associades, que han pogut fer aportacions en la construcció del document.

Descarregar Ideari Acra