L’Observatori de la Dependència va oferir el passat dimecres 18 de novembre de 2020 el webinar “Tècniques diagnòstiques per detectar el SARS-CoV-2 (COVID-19)”, una sessió on es va fer un repàs senzill i pràctic del que és el diagnòstic microbiològic, tipus de tècniques, virus, bioseguretat i interpretació de resultats.

Durant el seminari es van presentar les diverses proves que existeixen, així com el seu correcte ús i funcionament, per tal que els centres residencials les puguin dur a terme amb la màxima fiabilitat. El webinar el va conduir Juliana Esperalba Esquerra, Microbiòloga Adjunta del Servei de Microbiologia de l’Hospital Universitari Vall Hebron.

Aquest webinar segueix amb la línia d’actuació de L’Observatori que ofereix formació i dona resposta a les inquietuds i demandes del sector.

Si te’l vas perdre o vols recuperar algun moment de la sessió, ho pots fer aquí.