El dia 25 de novembre de 2020 es va celebrar la 6a jornada de l’atenció centrada en la persona (ACP) i els 18ns premis ACRA. A causa de les restriccions imposades per la pandèmia de la COVID-19, ambdós esdeveniments es van realitzar en un plató de televisió, es va emetre per directe per tots els socis d’ACRA.

La jornada ACP va començar amb un discurs de benvinguda de la directora d’ACRA, Montse Llopis.

Seguidament va començar una taula rodona, moderada per el Dr. Toni Andreu, director d’estratègia d’ACRA. La taula va comptar amb la participació de:

  • Aina Plaza: Direcció general de l’Autonomia Personal i la Discapacitat (DTASF)
  • Carlos Escudero: Direcció general de Sanitas Mayores
  • Carol Mitjana: Direcció del centre geriàtric Lleida
  • Lídia Alé: Familiar d’una persona usuària d’una residència

Durant el transcurs de la taula es va debatre sobre el model de ACP en visió de futur fent servir tot lo après durant la pandèmia de la COVID-19

Després d’una petita pausa, es va reprendre l’emissió amb la presentació de bones pràctiques dels centres assistencials durant la primera onada de la COVID-19.

Finalment, Cinta Pascual, presidenta d’ACRA, va tancar la jornada ACP amb un discurs.

Podeu recuperar tota la jornada ACP aquí.

Aquell mateix a les 18.00h es van celebrar els premis ACRA.

Es va encetar els premis amb un homenatge a totes les persones que han perdut la vida per la COVID-19, amb una representació del Cant dels Ocells, per part del violoncel·lista Nico Cobo.

Després, Cinta Pascual va pronunciar un missatge dirigit a socis i usuaris dels serveis assistencials.

A continuació, es van presentar els missatges institucionals del Hble. Sr. Chakir El Homrani Lesfar (DTASF) i la Hble. Sra. Alba Vergés i Bosch (Salut).

Finalment es va repartir un únic premi als treballadors del sector (tant atenció directa com indirecta), per l’esforç i la constància durant la pandèmia de la COVID-19. I un premi especial a Metges Sense Fronteres, per la seva aportació durant la primera onada.

Podeu recuperar tota la celebració dels premis ACRA aquí.