Presentem l’informe sobre l’estudi de l’infecció per VIH en persones grans en l’entorn de residències de Catalunya: Anys i vida amb VIH

Un projecte que té com objectiu la visibilització del col·lectiu de gent gran amb VIH, la sensibilització del sector i de la societat davant d’aquest col·lectiu. Generar un espai de reflexió i coneixement sobre la discriminació i la gestió de la diversitat entre els professionals que atenen a la gent gran i implementar eines que afavoreixen la seva plena integració.

Complementariament, l’Observatori de la Dependència va organitzar un webinar en exclusiva per a socis que va tractar l’impacte del VIH en gent gran. El seminari, que portava per títol “Infecció per VIH en les persones grans”, va exposar les característiques clíniques que presenten els pacients, així com l’afecció dels diferents òrgans i sistemes, les síndromes geriàtriques en aquest col·lectiu, la medicació que reben, el pla de cures d’infermeria i l’impacte psicosocial a nivell personal i residencial causat per l’HIV i la seva sexualitat.

El webinar va ser conduït pel Dr. Antonio San José, Cap de Secció de Medicina Interna i Geriatria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i es va poder seguir  el passat divendres 6 de novembre de 2020.

La presentació va ser gravada i es va pujar a Youtube.

Fes clic aquí per veure la presentació