Informe trimestral de la Xarxa de socis sentinella d’ACRA

Pàgina inicial Entrades Notícies Informe trimestral de la Xarxa de socis sentinella d’ACRA

Informe trimestral de la Xarxa de socis sentinella d’ACRA

Des de l’Observatori de la Dependència ens complau presentar-vos els resultats de l’informe trimestral de la Xarxa de socis sentinella d’ACRA. Es tracta d’un document elaborat en coordinació amb una trentena de serveis associats i que reflecteix de forma fidel la realitat que envolta el sector.

Com a principals conclusions, destaca l’augment de casos positius tant en usuaris com en treballadors. Pel que fa a la simptomatologia, si bé pels usuaris ha augmentat, aquests resultats s’han de prendre amb cura pel baix nombre de casos. Pel que fa a les problemàtiques relacionades amb els pagaments de la Generalitat, l’ocupació i les plantilles dels centres, es veu un petit descens o estancament.

Trobareu el document complet a la pestanya d’Informes.

2022-04-25T10:33:22+02:0029/12/2021|0 Comentaris

Deixeu un comentari

Go to Top