El document s’ha realitzat de forma participativa amb la implicació dels socis d’ACRA i de la junta directiva i de l’equip d’ACRA

portafoli noti

ACRA ha presentat el Portafoli Estratègic 2022-2025, un document que recull els eixos estratègics i les principals activitats en els propers quatre anys, i que serveix per consolidar una visió de present i de futur que doni resposta als reptes i oportunitats que hem d’afrontar com a organització referent del nostre sector.

L’elaboració del Portafoli, presentat oficialment a la darrera assemblea anual de socis, s’ha realitzat de forma participativa amb la implicació dels socis d’ACRA i de la junta directiva i de l’equip d’ACRA. Compta amb un DAFO actualitzat i tres eixos estratègics (organització – serveis – entorn) que contenen un seguit d’activitats que es desenvoluparan entre el 2022 i el 2025.

Ja el podeu consultar en aquest enllaç.