Fa unes setmanes vam presentar el Estudio socioeconómico de la atención residencial para personas en situación de dependencia en España, document impulsat per Unión de Entidades amb la col·laboració d’ACRA i el Ministerio de Derechos Sociales y Agenda 2030, el qual certifica l’existència estructural d’un dèficit de places, professionals, tarifes i finançament en un escenari de sobre envelliment de la població.

A partir d’aquest estudi, i després d’una anàlisi i debat amb presidents de patronals d’atenció a la dependència de comunitats autònomes adherides a CEAPS, s’ha elaborat un document de posicionament que inclou un seguit de recomanacions (pàgines 16 a 19) i dues infografies relatives a l’estudi.

Estudi socioeconòmic de l’atenció residencial de persones dependents a Espanya (posicionament)

Estudi socioeconòmic de l’atenció residencial de persones dependents a Espanya (infografia radiografia del sector)

Estudi socioeconòmic de l’atenció residencial de persones dependents a Espanya (infografia dèficits del sector)