L’Observatori de la Dependència va oferir el passat divendres 13 de novembre de 2020 un webinar exclusiu per a socis que va tractar l’atenció a persones grans amb malalties cròniques avançades en la realitat actual de la pandèmia. El seminari, que va portar per títol “Atenció integral a persones amb malalties cròniques avançades a l’àmbit residencial en el context COVID”, va servir per compartir els reptes de l’atenció integral de persones amb malalties cròniques avançades en l’àmbit residencial, així com descriure’n els passos més rellevants per a la seva identificació, l’atenció integral, la presa de decisions ètiques i clíniques, el suport emocional i molts altres aspectes.

El Dr. Xavier Gómez-Batiste, Director de l’Observatori Qualy de l’ICO i Director de la Càtedra de Cures Pal·latives de la Universitat de Vic, va dirigir el seminari, que es va poder seguir en directe i de forma gratuïta.

Te’l vas perdre? Pots recuperar la grabació del seminari aquí.

 

També et pot interessar el document que el Dr. Gómez-Batiste va compartir durant la seva presentació. El pots descarregar aquí.