Des de l’Observatori de la Dependència hem creat una plataforma de recursos ètics destinada a oferir eines i documentació vinculades a l’ètica en l’atenció a les persones grans. Aquesta nova plataforma, anomenada PRECETICS, inclou la creació d’un grup de treball per crear i difondre un document amb bones pràctiques, així com un repositori web amb normativa i recursos relacionats. El projecte s’ha creat en col·laboració amb Unión de Entidades i el suport del Ministerio de Sanidad Consumo y Bienestar Social.

Presentem PRECETICS amb un webinar en directe, amb Begoña Román

El dimarts 15 de desembre a les 12 h es presenta el document base i aquest nou repositori amb una sessió en directe que donarà pas al webinar Libertad personal y medidas de salud pública en las residencias de gente mayor: una perspectiva ética. El seminari inaugural reflexionarà sobre la funció de l’ètica en l’Atenció Centrada en la Persona en les residències de gent gran, així com els reptes i els riscos que es poden plantejar per fer-la compatible amb les mesures de salut pública que cal complir.

La sessió serà es conduïda per Begoña Román MaestreProfessora de Filosofia (UB) i Presidenta del Comitè d’Ètica de Serveis Socials de Catalunya.

 

Podeu recuperar la presentació aquí