Aquest 2022 el concurs canvia les seves bases, amb la incorporació d’un nou premi com a principal novetat respecte de les versions anteriors

premis acra noti

ACRA convoca la 20a edició dels Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones, uns guardons que posen en valor el sector de l’atenció a la gent gran mitjançant el reconeixement d’aquells projectes, accions i professionals que més han contribuït al seu desenvolupament. Hi poden participar els professionals i les entitats que tinguin relació amb la gent gran.

Enguany presentem unes bases renovades amb la incorporació d’un nou guardó, el Premi ACRA a la Sostenibilitat. Aquesta distinció està alineada amb la nostra aposta pels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 i premiarà experiències en l’aplicació de millores a la sostenibilitat en organitzacions d’atenció a la gent gran.

El termini per la presentació de projectes es tancarà el divendres, 30 de setembre de 2022. Podeu consultar-ne tots els detalls a les bases de participació que trobareu continuació, juntament amb la fitxa de participació i el document de candidatura. Ben aviat es farà públic el dia i el lloc on se celebrarà la gala dels 20ns Premis ACRA.