El primer episodi de l’Edat de l’Oblit s’emetrà el proper dilluns, 24 d’octubre amb un especial sobre el sexe i les persones grans

l'edat de l'oblit logo positiu

L’Edat de l’Oblit és un podcast d’ACRA i Unión de Entidades que té per objectiu lluitar contra els tabús i els prejudicis existents envers la gent gran. Sexe, amor, soledat, noves tecnologies, abusos, privacitat, etc… són alguns dels temes que es tracten al llarg de deu capítols que ben aviat podreu escoltar.

La comunicadora Candela Figueras condueix els deu episodis, d’una durada aproximada de mitja hora i que s’estructuren en una entrevista on es busca la reflexió i l’anàlisi per desmuntar cadascun dels tabús. Cada episodi compta amb un reconegut expert en la matèria, a més de les opinions d’una persona usuària, un familiar i un professional. L’estructura coral de cada episodi es complementa a més amb les opinions de la gent del carrer. Podreu escoltar el podcast des de les següents plataformes: Spotify, ivoox i Apple Podcasts.